Пятница, 19 Апреля, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Харьковский национальный университет имени В.Н.Каразина /

Гончаренко М.С. Екологічна валеологія: словник-довідник

Гончаренко М.С. Екологічна валеологія: словник-довідник / Гончаренко М.С., Бойчук Ю.Д. – Х.: Харків. нац. ун-т імені В. Н. Каразина, 2007. – 224 с.

Гончаренко М.С. Екологічна валеологія: словник-довідник / Гончаренко М.С., Бойчук Ю.Д. – Х.: Харків. нац. ун-т імені В. Н. Каразина, 2007. – 224 с.
Екологічна валеологія – нова інтегральна наука, що сформувалася на перетині багатьох наук. Саме тому її понятійний апарат містить велику кількість термінів і понять, якими оперують материнські науки, котрі часто розміщуються досить далеко одно від одної.
Словник має сприяти правильному й однозначному розумінню термінології з екологічної валеології, що використовується у наукових статтях, у матеріалах засобів масової інформації та інших публікаціях, котрі стосуються екологічних умов життя населення, забруднення та деградації середовища існування людини, а також змін індивідуального і популяційного здоров’я, обумовлених екологічними чинниками.
Словник призначений для викладачів, студентів, учителів і учнів шкіл різного типу та широкого кола читачів, яким не байдужі проблеми збереження, відновлення на розвитку власного здоров’я за умов погіршення екологічного стану середовища їхнього існування.

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.