Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Харьковский национальный университет имени В.Н.Каразина /

Гончаренко М.С., Бойчук Ю.Д. Екологія людини

Гончаренко М.С., Бойчук Ю.Д. Екологія людини: Навчальний посібник / За ред.. Н.В.Кочубей. – Суми: ВТД «Університетська книга»; К.: Видавничий дім «Княгиня Ольга», 2005. – 394 с.

Гончаренко М.С., Бойчук Ю.Д. Екологія людини: Навчальний посібник / За ред.. Н.В.Кочубей. – Суми: ВТД «Університетська книга»; К.: Видавничий дім «Княгиня Ольга», 2005. – 394 с.
Викладена сучасна теорія розуміння феномена людини з екологічних, біологічних, соціальних і філософських позицій. Людина розглядається як частина природи і космопланетарний феномен. Досліджується взаємодія людини як біопсихосоціальної істоти, з навколишнім середовищем з урахуванням прямих і зворотніх зв’язків цієї взаємодії.
У посібнику викладений холі стичний підхід до пізнання людини як біоенергоінформаційної системи, що є основою спрямованого управління процесами життєдіяльності, оптимізації обміну з навколишнім середовищем, нових підходів до боротьби з хворобами та зміцненням здоров’я, духовної еволюції людини як єдиного шляху спасіння від екологічного апокаліпсису.
Розрахований на студентів екологічних, біологічних, соціологічних, географічних, медичних, валеологічних та інших спеціальностей, де викладаються курси «Екологія людини», «Соціальна екологія» та інші дисципліни з людинознавства. Буде корисний викладачам, аспірантам, вчителям та учням шкіл різного типу.

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.