Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 14 листопада 2005 року N 335/592 Про проведення медико-психологічної реабілітації особового складу мобільного госпіталю МНС України, який виконував завдання в Ісламській Республіці Пакистан

МІНІСТЕРСТВО УКРАЇНИ З ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА У СПРАВАХ ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВІД НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 14 листопада 2005 року N 335/592

Про проведення медико-психологічної реабілітації особового складу мобільного госпіталю МНС України, який виконував завдання в Ісламській Республіці Пакистан

Відповідно до статті 35 Закону України "Про аварійно-рятувальні служби", з метою забезпечення проведення медико-психологічної реабілітації особового складу мобільного госпіталю МНС України, який надавав медичну допомогу населенню Ісламської Республіки Пакистан, що постраждало внаслідок землетрусу, наказуємо:

1. Заступнику Міністра, голові тендерного комітету МНС України Аржевітіну С. М. визначити відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" санаторно-курортний заклад, де буде проведено медико-психологічну реабілітацію особового складу мобільного госпіталю після його повернення з Ісламської Республіки Пакистан.

2. Установити термін медико-психологічної реабілітації особового складу мобільного госпіталю МНС України протягом 10 діб з 16 листопада 2005 року.

3. Директору Департаменту економіки, фінансів і стратегічного планування МНС України Петруку В. В. забезпечити фінансування витрат на медико-психологічну реабілітацію особового складу мобільного госпіталю МНС України за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, передбачених у кошторисі витрат на проведення медико-психологічної реабілітації відповідно до чинного законодавства.

4. Начальнику Медичного управління МНС України Гриньку В. І., директору Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України Рощину Г. Г.:

4.1. Забезпечити організацію проведення медико-психологічної реабілітації особового складу мобільного госпіталю МНС України, який надавав медичну допомогу населенню Ісламської Республіки Пакистан, що постраждало внаслідок землетрусу.

4.2. Забезпечити у тижневий термін після закінчення медико-психологічної реабілітації подання до МНС України та МОЗ України звіту.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.

 

Міністр України з питань
надзвичайних ситуацій та у справах
захисту населення від наслідків
Чорнобильської катастрофи 

 
 
 
В. І. Балога 

Міністр охорони здоров'я України 

Ю. В. Поляченко 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.