Вторник, 23 Апреля, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 14 листопада 2005 року N 595 Про розподіл медичного обладнання, закупленого у 2005 році на виконання Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 14 листопада 2005 року N 595

Про розподіл медичного обладнання, закупленого у 2005 році на виконання Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз

На виконання Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз на 2002 - 2005 роки, з метою раціонального і цільового використання апаратів рентгенівських флюорографічних "12Ф9 Україна", які придбані централізовано за кошти державного бюджету 2005 року, наказую:

1. Затвердити розподіл апаратів рентгенівських флюорографічних "12Ф9 Україна" для закладів та установ охорони здоров'я згідно з додатком.

2. Генеральному директору Державного українського об'єднання "Політехмед" Девку В. Ф.:

2.1 Забезпечити закупівлю апаратів рентгенівських флюорографічних "12Ф9 Україна" за кошти державного бюджету 2005 року, передбачені на фінансування Державної програми "Забезпечення медичних заходів по боротьбі з туберкульозом, профілактики та лікування СНІДу, лікування онкологічних захворювань" за КПКВ 2301370 (Програми і централізовані заходи по боротьбі з туберкульозом) згідно з протоколом засідання Постійного тендерного комітету Міністерства охорони здоров'я України від 22.09.2005 р. N 35.

2.2 Забезпечити поставку апаратів рентгенівських флюорографічних "12Ф9 Україна" по регіонах згідно з додатком.

2.3 Подавати до Відділу зведеної фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України фінансові звіти за наступними формами: N 2кд "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи", N 7кд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" та пояснювальну записку.

Термін щоквартально до 15 числа наступного за звітним місяця 


3. Начальнику Головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської обласної державної адміністрації, начальнику управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської обласної державної адміністрації та начальникам управлінь охорони здоров'я Вінницької, Донецької, Житомирської, Запорізької, Миколаївської обласних державних адміністрацій:

3.1 Подавати до Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України звіти про отримання та використання медичного обладнання відповідно до вимог наказу Міністерства охорони здоров'я України від 26.07.2004 р. N 373 "Про удосконалення організації роботи щодо використання товарів і предметів централізованого постачання".

3.2 Забезпечити персональну відповідальність за розподілом апаратів рентгенівських флюорографічних "12Ф9 Україна", закуплених централізовано по закладах охорони здоров'я, та контроль за їх збереженням і раціональним використанням.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра 

В. Весельський 


 

Додаток
до наказу Міністерства охорони здоров'я України
від 14 листопада 2005 р. N 595 


Розподіл апаратів рентгенівських флюорографічних "12Ф9 Україна"

N
з/п 

Область 

Апарат рентгенівський флюорографічний "12Ф9 Україна"
по ціні 300000,0 грн. 

УОЗ Вінницької ОДА 

УОЗ Донецької ОДА 

ГУОЗ Дніпропетровської ОДА 

УОЗ Житомирської ОДА 

УОЗ Запорізької ОДА 

УОЗ Миколаївської ОДА 

УОЗ та МК Одеської ОДА 

  

Всього 

8 


 

Директор Департаменту організації та
розвитку медичної допомоги населенню 

 
В. Д. Парій 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.