Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 12 жовтня 2005 року N 536 Про затвердження Угоди про співробітництво в галузі охорони здоров'я між міністерствами охорони здоров'я держав - учасниць ГУУАМ

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 12 жовтня 2005 року N 536

Про затвердження Угоди про співробітництво в галузі охорони здоров'я між міністерствами охорони здоров'я держав - учасниць ГУУАМ

Відповідно до пункту 6 Положення про порядок укладання, виконання та денонсації міжнародних договорів України міжвідомчого характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.94 N 422 "Про затвердження Положення про порядок укладання, виконання та денонсації міжнародних договорів України міжвідомчого характеру", наказую:

1. Затвердити Угоду про співробітництво в галузі охорони здоров'я між міністерствами охорони здоров'я держав - учасниць ГУУАМ, підписану 22.05.2005 в м. Кишиневі (додається).

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим; начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій; директорам науково-дослідних установ; ректорам вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів та закладів післядипломної освіти I - IV рівнів акредитації; керівникам підпорядкованих МОЗ установ; керівникам структурних підрозділів МОЗ; установам системи Академії медичних наук України (за згодою) виконувати положення Угоди відповідно до своєї компетенції.

Контроль за виконанням наказу покладаю на себе.

 

В. о. Міністра 

С. М. Ханенко 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.