Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 6 грудня 2004 року N 602 Про розподіл та раціональне використання радіофармацевтичних препаратів для діагностики та лікування онкологічних захворювань

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 6 грудня 2004 року N 602

Про розподіл та раціональне використання радіофармацевтичних препаратів для діагностики та лікування онкологічних захворювань

Із змінами і доповненнями, внесеними
 наказом Міністерства охорони здоров'я України
 від 10 жовтня 2005 року N 529

Відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік", Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", на виконання державної програми 2301390 "Централізовані заходи з лікування онкологічних хворих", на виконання наказу Міністерства охорони здоров'я від 16.06.2000 N 140 "Про організацію та проведення торгів (тендерів) на централізовану закупівлю товарів, робіт, послуг" наказую:

1. Затвердити Розподіл ізотопів (радіофармпрепаратів), придбаних за кошти державного бюджету 2004 р. для централізованого постачання в медичні заклади України (далі - Розподіл) на умовах тендеру (додається).

2. Генеральному директору державного підприємства "Укрвакцина" Кузнецову О. В. - відповідальній особі закладу - одержувача бюджетних коштів на централізовану закупівлю препаратів:

2.1. Укласти контракт з Українським державним виробничим підприємством (УДВП) "Ізотоп" на поставку радіофармпрепаратів згідно з умовами тендеру (лист-погодження від 01.11.2004 N 1033) за кошти державного бюджету та забезпечити відповідне ведення бухгалтерського обліку та звітності.

2.2. Забезпечити поставку препарату по медичних закладах регіонів України згідно з Розподілом.

2.3. Подати до управління бухгалтерського обліку та звітності Департаменту економіки і фінансів МОЗ України фінансові звіти за наступними формами: N 2кд "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи" до звіту, N 7кд "Звіт про заборгованість бюджетних установ", N 8кд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" та пояснювальну записку.

3. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Севастопольської та Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської міських держадміністрацій, директору Інституту онкології АМН України:

3.1. Забезпечити контроль за отриманням та розподілом ізотопів (радіофармпрепаратів), придбаних за кошти державного бюджету 2004 р. для централізованого постачання в медичні заклади України згідно з Розподілом.

3.2. Забезпечити подання до державного підприємства "Укрвакцина" актів списання радіофармпрепаратів для лікування хворих на онкологічні захворювання відповідно до наказу МОЗ від 23.03.2003 N 136.

3.3. Забезпечити персональну відповідальність за розподілом радіофармпрепаратів хворих на онкологічні захворювання по закладах та контроль за збереженням та раціональним використанням отриманих радіофармпрепаратів шляхом централізованого постачання.

4. Департаменту економіки і фінансів (Карамушка Л. І.) здійснити видатки 2004 р. на придбання ізотопів (радіофармпрепаратів).

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Заступник Міністра 

В. В. Загородній 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Міністра охорони здоров'я України
від 6 грудня 2004 р. N 602 


Розподіл
ізотопів (радіофармпрепаратів), придбаних за кошти державного бюджету 2004 р. для централізованого постачання в медичні заклади України

Розподіл відмінено
(згідно з наказом Міністерства охорони здоров'я України
 від 10 жовтня 2005 року N 529)

____________

 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.