Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 27 вересня 2005 року N 494 Про створення державного підприємства "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 27 вересня 2005 року N 494

Про створення державного підприємства "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України"

Відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента від 24.07.2000 N 918, заходів, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів "Назустріч людям" та на виконання наказу МОЗ від 10.03.2004 N 129 "Про заходи щодо запровадження реєстру медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України", з метою розвитку Єдиного інформаційного поля системи охорони здоров'я України, утворення сприятливих умов для інтеграції України у світовий інформаційний простір, забезпечення керівників всіх рівнів аналітичною інформацією з кадрового менеджменту наказую:

1. Створити державне підприємство "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України" (надалі - Підприємство) та затвердити його Статут (додається).

2. Функції координації діяльності Підприємства покласти на Департамент кадрової політики, освіти і науки (Банчук М. В.).

3. Призначити відповідальним за дотримання процедури державної реєстрації ДП "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України" Пустовойтову Ганну Леонідівну з наступним після державної реєстрації Підприємства призначенням її директором та укладанням контракту.

4. Пустовойтовій Г. Л.:

4.1. Розпочати процедуру державної реєстрації у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

4.2. Визначитись з місцем розташування Підприємства та укласти договір оренди.

4.3. Розробити структуру, штатний розпис Підприємства і подати на затвердження у порядку, встановленому чинним законодавством України.

4.4. У двотижневий термін з дня державної реєстрації подати Департаменту кадрової політики, освіти і науки копії статуту Підприємства, свідоцтва про державну реєстрацію та довідки про внесення Підприємства до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України.

4.5. Подавати Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин річну і квартальну фінансові звітності у встановлені терміни.

5. Директору Департаменту кадрової політики, освіти і науки (Банчуку М. В.) внести відповідні зміни до номенклатури закладів, підприємств, установ та організацій Міністерства охорони здоров'я України.

6. Наказ МОЗ України від 07.09.2005 N 456 "Про створення Єдиного державного реєстру лікарів-спеціалістів у системі охорони здоров'я" вважати таким, що втратив чинність.

Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Пєрєдєрія В. Г.

 

Міністр 

М. Є. Поліщук 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.