Суббота, 20 Апреля, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 12 грудня 2005 року N 699 Про створення Консультаційної ради з питань розвитку і регулювання фармацевтичного ринку та процесу оптимізації державних закупівель

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 12 грудня 2005 року N 699

Про створення Консультаційної ради з питань розвитку і регулювання фармацевтичного ринку та процесу оптимізації державних закупівель

Відповідно до Указів Президента України від 31.07.2004 р. N 854/2004 "Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" та від 09.02.2004 р. N 175/2004 "Про систему заходів щодо усунення причин та умов, які сприяють злочинним проявам і корупції", Положення про Державну службу лікарських засобів і виробів медичного призначення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.06.2003 р. N 789, наказую:

1. Створити Консультаційну раду з питань розвитку і регулювання фармацевтичного ринку та процесу оптимізації державних закупівель.

2. Головою Консультаційної ради з питань розвитку і регулювання фармацевтичного ринку та процесу оптимізації державних закупівель призначити заступника Міністра Снісаря В. Ф.

3. Доручити голові Консультаційної ради з питань розвитку і регулювання фармацевтичного ринку та процесу оптимізації державних закупівель Снісарю В. Ф. формувати керівні органи із співробітників Міністерства охорони здоров'я України, а також із залученням представників сторонніх організацій, затвердити Положення про роботу Консультаційної ради та її склад.

4. Надати Консультаційній раді з питань розвитку і регулювання фармацевтичного ринку та процесу оптимізації державних закупівель статус дорадчого органу при заступнику Міністра охорони здоров'я України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Снісаря В. Ф.

 

Міністр 

Ю. В. Поляченко 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.