Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 12 жовтня 2005 року N 536 Про затвердження Угоди про співробітництво в галузі охорони здоров'я між міністерствами охорони здоров'я держав - учасниць ГУУАМ

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 12 жовтня 2005 року N 536

Про затвердження Угоди про співробітництво в галузі охорони здоров'я між міністерствами охорони здоров'я держав - учасниць ГУУАМ

Відповідно до пункту 6 Положення про порядок укладання, виконання та денонсації міжнародних договорів України міжвідомчого характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.94 N 422 "Про затвердження Положення про порядок укладання, виконання та денонсації міжнародних договорів України міжвідомчого характеру", наказую:

1. Затвердити Угоду про співробітництво в галузі охорони здоров'я між міністерствами охорони здоров'я держав - учасниць ГУУАМ, підписану 22.05.2005 в м. Кишиневі (додається).

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим; начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій; директорам науково-дослідних установ; ректорам вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів та закладів післядипломної освіти I - IV рівнів акредитації; керівникам підпорядкованих МОЗ установ; керівникам структурних підрозділів МОЗ; установам системи Академії медичних наук України (за згодою) виконувати положення Угоди відповідно до своєї компетенції.

Контроль за виконанням наказу покладаю на себе.

 

В. о. Міністра 

С. М. Ханенко 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.