Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 14 липня 2005 року N 354 Про реагування та вжиття заходів стосовно усунення виявлених Рахунковою палатою України порушень

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 14 липня 2005 року N 354

Про реагування та вжиття заходів стосовно усунення виявлених Рахунковою палатою України порушень

З метою усунення виявлених по результатах перевірки Рахунковою палатою України порушень використання коштів Державного бюджету України, виділених на виконання Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз протягом 2002 - 2004 років, наказую:

1. Першому заступнику Міністра охорони здоров'я України, голові Постійного тендерного комітету МОЗ України Ханенко С. М.:

1.1. Забезпечити своєчасне проведення торгів із закупівлі лікарських засобів та дотримання вимог Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

1.2. Вжити заходів до недопущення використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству охорони здоров'я України, на кредитування структур різних форм власності.

2. Директору Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України Карамушці Л. І. забезпечити відомчий фінансовий контроль за використанням коштів Державного бюджету України, виділених на виконання Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз.

3. Першому заступнику Голови Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення МОЗ України Демченко І. Б. забезпечити моніторинг цін виробників і постачальників на основні (життєво необхідні) лікарські засоби і вироби медичного призначення вітчизняного виробництва, цін на світових ринках на зазначені лікарські засоби і вироби медичного призначення іноземного виробництва та митної вартості зазначених засобів і виробів.

4. Начальнику відділу інфекційних соціально-небезпечних хвороб МОЗ України Александриній Т. А.:

4.1. Забезпечити координацію та реалізацію робіт, пов'язаних з виконанням Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз на 2002 - 2005 роки.

4.2. Довести до регіональних закладів охорони здоров'я графіки поставок централізовано закуплених МОЗ України лікарських засобів.

4.3. Спільно з заступником директора Департаменту кадрової політики, освіти і науки МОЗ України - начальником відділу освіти і науки Волосовцем О. П. опрацювати результати науково-дослідних робіт Академії медичних наук України та подати пропозиції щодо впровадження нововведень у практику закладів охорони здоров'я.

5. Генеральному директору ДП "Укрвакцина" Кузнецову О. В.:

5.1. Здійснювати своєчасне постачання централізовано закуплених МОЗ України протитуберкульозних препаратів в регіональні заклади охорони здоров'я.

5.2. Забезпечити стягнення у встановленому порядку штрафних санкцій з постачальників лікарських засобів за порушення термінів постачання, передбачених договорами про закупівлю.

6. Про виконання заходів, визначених цим наказом, особам, призначеним відповідальними, доповідати особисто щомісяця.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Міністр 

М. Є. Поліщук 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.