Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 6 вересня 2005 року N 448 Про розподіл ревізійних конструкцій вертлюгової западини, закуплених у централізованому порядку у 2005 році

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 6 вересня 2005 року N 448

Про розподіл ревізійних конструкцій вертлюгової западини, закуплених у централізованому порядку у 2005 році

З метою раціонального і цільового використання виробів медичного призначення, закуплених централізовано на умовах тендеру за кошти державного бюджету 2005 року за бюджетною програмою "Централізована закупівля кардіостимуляторів, ендопротезів, окремих виробів медичного призначення" (протокол від 25.08.2005 N 31) наказую:

1. Генеральному директору Державного українського об'єднання "Політехмед" Девку В. Ф.:

1.1. Забезпечити поставку ревізійних конструкцій вертлюгової западини закуплених для Коваленка І. Г. і Крапчатова С. В. до Інституту ортопедії і травматології АМН України.

1.2. Подавати до відділу зведеної фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України фінансові звіти за наступними формами: N 2кд "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи" до звіту, N 7кд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" та пояснювальну записку.

Термін: щоквартально
до 15 числа наступного за звітним місяця 


2. Директору Інституту ортопедії і травматології АМН України Гайку Г. В.:

2.1. Подавати до Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин звіти про отримання конструкцій вертлюгової западини закуплених для Коваленка І. Г. і Крапчатова С. В. відповідно до вимог наказу МОЗ від 26.07.2004 N 373.

2.2. Забезпечити подання до Державного українського об'єднання "Політехмед" актів списання конструкцій вертлюгової западини закуплених для Коваленка І. Г. і Крапчатова С. В. відповідно до наказу МОЗ України від 26.03.2003 N 136.

Термін: щоквартально
до 10 числа наступного за звітним місяця 


2.3. Забезпечити персональну відповідальність і контроль за збереженням та раціональним використанням отриманих конструкцій вертлюгової западини закуплених для Коваленка І. Г. і Крапчатова С. В. шляхом централізованого постачання.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра 

С. М. Ханенко 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.