Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 17 серпня 2005 року N 413 Щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2005 N 269

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 17 серпня 2005 року N 413

Щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2005 N 269

Згідно з п. 2 Порядку здійснення попереднього документального контролю товарів у пунктах пропуску через державний кордон України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2005 N 269 "Про здійснення попереднього документального контролю товарів у пунктах пропуску через державний кордон України", здійснення попереднього документального контролю товарів, що підлягають санітарно-епідеміологічному контролю, передаються від санітарно-епідеміологічної служби на митні органи, що приводить до вивільнення значної кількості фахівців санітарно-епідеміологічного профілю, що до теперішнього часу займалися виконанням зазначеної функції, наказую:

1. Головним державним санітарним лікарям АР Крим, областей, міст Києва та Севастополя, водного, залізничного та повітряного транспорту дозволити відізвати та перерозподілити за необхідністю в інші структурні підрозділи санепідзакладів в межах штатного розпису штатні посади працівників санепідзакладів, які здійснюють медико-санітарний контроль товарів безпосередньо у пунктах пропуску через державний кордон (крім СКВ/СКП), дія яких припиняється згідно з п. 4 Порядку здійснення попереднього документального контролю товарів у пунктах пропуску через державний кордон України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2005 N 269 "Про здійснення попереднього документального контролю товарів у пунктах пропуску через державний кордон України".

2. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду МОЗ України Пономаренка А. М.

 

Заступник Міністра 

С. П. Бережнов 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.