Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 26 серпня 2005 року N 424 Про ліквідацію державного підприємства "Чернівецький завод технологічного обладнання"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 26 серпня 2005 року N 424

Про ліквідацію державного підприємства "Чернівецький завод технологічного обладнання"

Відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Декрету Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності" наказую:

1. Ліквідувати у встановленому порядку державне підприємство "Чернівецький завод технологічного обладнання" (код ЄДРПОУ 04827860), розташований за адресою: м. Чернівці, вул. Хотинська, 43.

2. Ліквідацію державного підприємства "Чернівецький завод технологічного обладнання" провести у строки, визначені законодавством, але не пізніше 15 грудня 2005 року.

3. Створити комісію по ліквідації державного підприємства "Чернівецький завод технологічного обладнання" у складі згідно з додатком.

4. Призначити головою ліквідаційної комісії ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання" директора державного підприємства "Чернівецький завод технологічного обладнання" Єфрємова Ю. М. за його згодою.

5. Голові ліквідаційної комісії Єфрємову Є. М.:

5.1 Повідомити у триденний термін відповідного державного реєстратора про прийняте рішення щодо ліквідації ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання" та подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.

5.2 Відповідно до чинного законодавства опублікувати в спеціальному додатку до газети "Урядовий кур'єр" та/або в офіційному друкованому виданні органу державної влади або органу місцевого самоврядування за місцем знаходження підприємства інформацію про його ліквідацію, порядок та термін заяви претензій кредиторів.

5.3 Провести інвентаризацію та оцінку державного майна, яке знаходиться на балансі ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання".

5.4 Вжити заходів щодо стягнення дебіторської та погашення кредиторської заборгованості.

5.5 Забезпечити вивільнення працівників ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання" за п. 1 ст. 40 КЗпП із додержанням їх прав та інтересів відповідно до чинного законодавства України.

5.6 Здійснити інші заходи, пов'язані з ліквідацією підприємства, в порядку, встановленому чинним законодавством України.

5.7 В порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" від 21.09.98 N 1482, передати майно, що залишиться відповідно ліквідаційного балансу, на баланс Фонду державного майна України.

5.8 У десятиденний термін після здійснення ліквідації підприємства подати на затвердження до Міністерства охорони здоров'я України матеріали по ліквідації ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання" (ліквідаційний баланс та звіт про роботу ліквідаційної комісії), копії рішень органу державної реєстрації про виключення підприємства з реєстру суб'єктів підприємницької діяльності та державного органу статистики про виключення з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, після чого у встановленому порядку здати на збереження в архів Міністерства.

5.9 Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин, Департаменту кадрової політики освіти та науки, разом з іншими підрозділами Міністерства врахувати зміни, пов'язані з ліквідацією зазначеного підприємства, при розробці планів економічного і соціального розвитку та фінансових планів і внести відповідні зміни до переліку державних підприємств і організацій, які входять до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Рибчука В. О.

 

Міністр 

М. Є. Поліщук 


 

Додаток
до наказу Міністерства охорони здоров'я України
від 26 серпня 2005 р. N 424 


Склад комісії
по ліквідації ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання"

1. Остапчук А. В. 

Головний бухгалтер Буковинської медичної академії 

2. Білоконь Г. Д. 

Заступник головного бухгалтера МОЗ України 

3. Стахівський С. М. 

Начальник відділу запобігання корупційним і злочинним проявам 

4. Кузик М. І. 

Головний бухгалтер ДП "Чернівецький завод технологічного обладнання" 

5. Трут С. М. 

Заступник директора ДП "Державний навчальний центр з виробничої, дистриб'юторської практики МОЗ України" 

6. Жадов М. В. 

Лікар Українського медичного центру сертифікації МОЗ України. 


____________

 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.