Пятница, 19 Апреля, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

Наказ "Про затвердження Порядку проведення сертифікації підприємств, які здійснюють оптову реалізацію (дистрибуцію) лікарських засобів"

Міністерство охорони здоров'я
Наказ
"Про затвердження Порядку проведення сертифікації підприємств, які здійснюють оптову реалізацію (дистрибуцію) лікарських засобів"
від 23.08.2005 N 421

З метою підвищення рівня забезпечення якості лікарських засобів в Україні запроваджується сертифікація підприємств, які здійснюють оптову реалізацію (дистрибуцію) лікарських засобів. Порядок проведення сертифікації затверджено наказом МОЗ від 23.08.2005 N 421.

Сертифікація буде здійснюватися на добровільних засадах та може проводитися як усього підприємства, так і його окремих структурних підрозділів.

Для отримання сертифіката власник ліцензії на оптову торгівлю лікарськими засобами (підприємство, установа, організація) подає до Державної служби лікарських засобів та виробів медичного призначення заяву та відповідні документи.

Термін дії сертифіката не більше 5 років та не може перевищувати терміну дії ліцензії на оптову торгівлю лікарськими засобами, який був зазначений в заяві про видачу сертифіката.

Наказ зареєстрований в Міністерстві юстиції 7 вересня 2005 р. за N 1013/11293 та набирає чинності 18 вересня 2005 року.

 
ЛIГАБiзнесIнформ
українська Мережа ділової інформації
www.liga.net

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.