Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 4 серпня 2005 року N 395 Про розподіл медичного обладнання, закупленого за кошти державного бюджету 2005 року, передбачені на фінансування Державної програми КПКВ 2301290

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 4 серпня 2005 року N 395

Про розподіл медичного обладнання, закупленого за кошти державного бюджету 2005 року, передбачені на фінансування Державної програми КПКВ 2301290

З метою раціонального і цільового використання медичного обладнання, придбаного за кошти державного бюджету 2005 року, передбачені на фінансування Державної програми "Централізована закупівля високовартісного обладнання для закладів охорони здоров'я" КПКВ 2301290, наказую:

1. Затвердити розподіл апарата штучної вентиляції легень "Малятко" по ціні 47609,0 грн. з резерву МОЗ до Управління охорони здоров'я Рівненської обласної державної адміністрації.

2. Генеральному директору Державного українського об'єднання "Політехмед" Девку В. Ф.:

2.1 Забезпечити поставку апарата штучної вентиляції легень "Малятко" згідно з розподілом.

2.2 Подавати до управління бухгалтерського обліку та звітності Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України фінансові звіти за наступними формами: N 2кд "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи" до звіту, N 7кд "Звіт про заборгованість бюджетних установ", N 8кд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" та пояснювальну записку.

Термін: щоквартально до 15 числа місяця наступного за звітним кварталом 


3. Начальнику управління охорони здоров'я Рівненської обласної державної адміністрації:

3.1 Подавати до Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України звіт про отримання апарата штучної вентиляції легень "Малятко" відповідно до вимог наказу МОЗ від 26 липня 2004 року N 373.

3.2 Забезпечити персональну відповідальність, за розподіл апарата штучної вентиляції легень "Малятко" ЛПЗ області та контроль за збереженням та раціональним використанням отриманого обладнання шляхом централізованого постачання.

4. Контроль за виконанням цього наказу покладаю на директора Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню.

 

Перший заступник Міністра 

С. М. Ханенко 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.