Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

Про розподіл медикаментів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, закуплених у централізованому порядку у 2005 році

НАКАЗ

від 30 грудня 2005 року N 788

З метою раціонального і цільового використання медикаментів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, які придбані централізовано на умовах тендера за кошти державного бюджету 2005 року на виконання заходів Національної програми "Діти України" та на виконання п. 10 Порядку використання у 2005 році коштів з державного бюджету для централізованих заходів і програм з охорони здоров'я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2005 N 323 "Про затвердження Порядку використання у 2005 році коштів з державного бюджету для централізованих заходів і програм з охорони здоров'я", наказую:

1. Затвердити розподіл медикаментів, придбаних за Національною програмою "Діти України" для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, згідно з додатком N 1.

2. Генеральному директору Державного підприємства "Укрвакцина" Кузнецову О. В. - відповідальній особі закладу - одержувача бюджетних коштів на централізовану закупівлю препаратів:

2.1. Забезпечити закупівлю медикаментів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, відповідно до умов проведеного тендера (протокол N 46 від 09.12.2005 р.) за кошти державного бюджету на 2005 рік, згідно з договором-дорученням від 26.01.2005 N 3 з Міністерством охорони здоров'я України по КПК "2301400".

2.2. Забезпечити поставку медикаментів до Української дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" та по регіонах згідно з додатком N 1.

2.3. Подавати до відділу зведеної фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин МОЗ України фінансові звіти за наступними формами: N 2кд "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи" до звіту, N 7кд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" та пояснювальну записку.

Термін: щомісячно
до 15 числа місяця, наступного за звітним місяцем 


3. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам Головних управлінь охорони здоров'я Дніпропетровської, Львівської, управління охорони здоров'я та курортів Вінницької, Головного управління охорони здоров'я та медицини катастроф Черкаської, управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської та управлінь охорони здоров'я обласних державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської та управління охорони здоров'я Севастопольської міських державних адміністрацій, Генеральному директору Української дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит":

3.1. Подавати до Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин звіти про отримання та використання медикаментів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, відповідно до вимог наказу МОЗ України від 26.07.2004 N 373 "Про удосконалення організації роботи щодо використання товарів предметів централізованого постачання".

Термін: щомісячно
до 15 числа місяця, наступного за звітним місяцем 


3.2. Забезпечити подання до Державного підприємства "Укрвакцина" актів списання медикаментів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, відповідно до наказу МОЗ України від 26.03.2003 N 136 "Про порядок відображення в обліку операцій з централізованого постачання матеріальних цінностей".

Термін: щомісячно
до 15 числа місяця, наступного за звітним місяцем 


3.3. Забезпечити персональну відповідальність за розподілом медикаментів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, по закладах та контроль за збереженням та раціональним використанням отриманих препаратів шляхом централізованого постачання.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра 

В. Весельський 


 

Додаток N 1 


ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом МОЗ України
від 30 грудня 2005 р. N 788 


Розподіл медикаментів, придбаних за Національною програмою "Діти України" для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання

Найменування регіону 

Фосфоміцин натрія (Фосфоміцин) пор д/ін фл. 2 г 

 

Кількість 

Сума, грн. 

АР Крим 

50 

5650 

Вінницька область 

 

 

Волинська область 

 

 

Дніпропетровська область 

70 

7910 

Донецька область 

300 

33900 

Житомирська область 

 

 

Закарпатська область 

 

 

Запорізька область 

 

 

Івано-Франківська область 

 

 

Київська область 

 

 

Кіровоградська область 

40 

4520 

Луганська область 

 

 

Львівська область 

 

 

Миколаївська область 

 

 

Одеська область 

100 

11300 

Полтавська область 

 

 

Рівненська область 

 

 

Сумська область 

50 

5650 

Тернопільська область 

 

 

Харківська область 

 

 

Херсонська область 

 

 

Хмельницька область 

 

 

Черкаська область 

 

 

Чернівецька область 

20 

2260 

Чернігівська область 

 

 

м. Київ: 

 

 

УДСЛ "Охматдит" 

1600 

180800 

Відділення дитячої онкології Київської міської онкологічної лікарні 

470 

53110 

м. Севастополь 

 

 

Всього: 

2700 

305100 


 

Директор Департаменту
організації та розвитку медичної
допомоги населенню 

 
 
Р. О. Моісеєнко 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.