Пятница, 19 Апреля, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

Про перерозподіл реагентів для імунологічних досліджень, які надані Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні в якості гуманітарної допомоги у 2004 році, згідно з наказом МОЗ від 13.01.2005 N 16

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 14 грудня 2005 року N 709

Про перерозподіл реагентів для імунологічних досліджень, які надані Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні в якості гуманітарної допомоги у 2004 році, згідно з наказом МОЗ від 13.01.2005 N 16

З метою раціонального та цільового використання реагентів для імунологічних досліджень та нагальною потребою в цих реагентах в Кримському республіканському, Дніпропетровському, Одеському обласних та Київському міському центрах профілактики та боротьби зі СНІДом наказую:

1. Директору Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом Міністерства охорони здоров'я України забезпечити передачу реагентів для імунологічних досліджень Кримському республіканському, Одеському і Дніпропетровському обласним, Київському міському центрам профілактики та боротьби зі СНІДом, згідно з додатком 1.

2. Директору Українського центру профілактики та боротьби зі СНІДом Міністерства охорони здоров'я України, головним лікарям Кримського республіканського, Дніпропетровського і Одеського обласних та Київського міського центрів профілактики та боротьби зі СНІДом, відповідальним особам закладів - отримувачів реагентів, що надані Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні в якості гуманітарної допомоги у 2005 році:

2.1. Забезпечити належне зберігання та цільове використання реагентів для лабораторного моніторингу ефективності антиретровірусної терапії.

2.2. Забезпечити проведення інвентаризації зазначених реагентів.

2.3. Призначити особу, відповідальну за збереження реагентів для імунологічних досліджень, та повідомити Український центр профілактики і боротьби зі СНІДом Міністерства охорони здоров'я України із зазначенням П. І. Б., посади, контактного телефону, номера факсу, адреси та електронної пошти.

3. Визначити Український центр профілактики та боротьби зі СНІДом Міністерства охорони здоров'я України відповідальним за моніторинг використання реагентів для імунологічних досліджень.

4. Головним лікарям Кримського республіканського, Дніпропетровського, Донецького, Одеського обласних та Київського міського центрів профілактики та боротьби зі СНІДом надавати звіти щодо використання перерозподілених реагентів для імунологічних досліджень до Українського центру профілактики та боротьби зі СНІДом Міністерства охорони здоров'я України згідно з формою, наведеною у додатку 1 до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 26 липня 2004 року N 373 "Про удосконалення організації роботи щодо визначення товарів і предметів централізованого постачання".

Термін: щомісячно до 10 числа наступного за звітним місяцем 


5. Українському центру профілактики та боротьби зі СНІДом Міністерства охорони здоров'я України надавати узагальнені звіти щодо використання перерозподілених реагентів для імунологічних досліджень до Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин Міністерства охорони здоров'я України згідно з формою 4.2 "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ" до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 26 липня 2004 року N 373 "Про удосконалення організації роботи щодо визначення товарів і предметів централізованого постачання".

Термін: щоквартально до 15 числа першого місяця, наступного за звітним 


6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Відділу інфекційних соціально небезпечних хвороб Т. А. Александріну.

 

Перший заступник Міністра 

В. Л. Весельський 


 

Додаток 1
до наказу МОЗ України
від 14 грудня 2005 р. N 709 


Перерозподіл реагентів для імунологічних досліджень для Кримського республіканського, Дніпропетровського, Одеського обласних та Київського міського центрів профілактики та боротьби зі СНІДом

Назва 

Фірма- виробник, країна походження 

Країна відправлення вантажу 

Український центр (флакони) 

Кримський республіканський центр (флакони) 

Дніпропетровський центр (флакони) 

Одеський центр (флакони) 

Київський міський центр (флакони) 

1 

2 

3 

4 

5 

6 

7 

8 

TriTEST™ CD3/CD4/CD45, 50 тестів 

Becton Dickinson, США 

Бельгія 

Tri TEST™ CD3/CD8/CD45, 50 тестів 

Becton Dickinson, США 

Бельгія 

10 


 

Начальник Відділу інфекційних
соціально небезпечних хвороб 

 
Т. Александріна 

Заступник директора Українського
центру профілактики та боротьби зі СНІДом 

 
Л. Сторожук 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.