Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 6 грудня 2005 року N 682 Про виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2005 N 444-р "Про затвердження плану додаткових заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 6 грудня 2005 року N 682

Про виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2005 N 444-р "Про затвердження плану додаткових заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями"

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2005 р. N 444-р "Про затвердження плану додаткових заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями" та з метою забезпечення створення умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до будинків і приміщень центральних органів виконавчої влади наказую:

1. Директору малого державного підприємства "ПОЛІМЕД" Яіцькому Ю. П.:

1.1. Розробити заходи для здійснення робіт по створенню умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до будівлі МОЗ, в якій розташована приймальня громадян, та надати Міністерству на затвердження до 7 грудня поточного року.

1.2. Подавати щороку до 10 червня та 10 грудня Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин звіт про стан виконання заходів для здійснення робіт по створенню умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до будівлі МОЗ, в якій розташована приймальна громадян, для інформування Міністерству праці та соціальної політики України із зазначеного питання.

2. Директору Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин Карамушці Л. І.:

2.1. Передбачити кошти для здійснення заходів по створенню умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до будівлі МОЗ, в якій розташована приймальна громадян.

2.2. Подавати щороку до 15 червня та 15 грудня Міністерству праці та соціальної політики звіт про стан виконання заходів по створенню умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до будівлі МОЗ, в якій розташована приймальна громадян, для інформування Кабінету Міністрів України із зазначеного питання.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Бережного С. П.

 

Перший заступник Міністра 

В. Л. Весельський 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.