Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 25 березня 2005 року N 128 Про реалізацію проектів "Профілактичні та первинні заходи охорони здоров'я", "Фінансування та управління у сфері охорони здоров'я", "Підтримка розробки системи медичних стандартів"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 25 березня 2005 року N 128

Про реалізацію проектів "Профілактичні та первинні заходи охорони здоров'я", "Фінансування та управління у сфері охорони здоров'я", "Підтримка розробки системи медичних стандартів"

Наказ втратив чинність в частині проекту
 "Підтримка розробки системи медичних стандартів"
 (згідно з наказом Міністерства охорони здоров'я України
 від 24 листопада 2005 року N 640)

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 N 153 "Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги" та у зв'язку із змінами штатного розкладу Міністерства охорони здоров'я України наказую:

1. Визначити першого заступника Міністра Ханенка С. М. відповідальним з боку Міністерства охорони здоров'я України за реалізацію проектів міжнародної технічної допомоги ТАСІС "Профілактичні та первинні заходи охорони здоров'я", "Фінансування та управління у сфері охорони здоров'я", "Підтримка розробки системи медичних стандартів".

2. Призначити директора Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню Тарана В. М. та начальника Відділу міжнародних зв'язків Ценілову Ж.. В. відповідальними координаторами проекту "Профілактичні та первинні заходи охорони здоров'я".

3. Призначити головного спеціаліста відділу взаємодії з Верховною Радою України Управління взаємодії з Верховною Радою України Підгорну Л. М. та начальника Відділу міжнародних зв'язків Ценілову Ж.. В. відповідальними координаторами проекту "Фінансування та управління у сфері охорони здоров'я".

4. Призначити директора Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню Тарана В. М. та начальника Відділу міжнародних зв'язків Ценілову Ж.. В. відповідальними координаторами проекту "Підтримка розробки системи медичних стандартів".

5. Покласти на відповідальних координаторів організацію робіт, пов'язаних з реалізацією проектів.

6. Тарану В. М. та Підгорній Л. М. забезпечити відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 N 153 "Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги" та наказу МОЗ України від 18.06.2001 N 237 "Про вдосконалення діяльності МОЗ України по залученню та використанню програм і проектів міжнародної технічної допомоги":

6.1. Ведення справ за проектами та зберігання їх у відповідних структурних підрозділах МОЗ України протягом 3 років по закінченні проектів.

6.2. Передачу копій документації за проектами до Відділу міжнародних зв'язків МОЗ щомісяця.

6.3. Здійснення моніторингу виконання проектів.

6.4. Подання щомісяця інформації щодо ходу реалізації проектів для розміщення на офіційному сайті МОЗ України.

7. Накази від 22.12.2004 N 635 "Про реалізацію проекту "Підтримка розробки системи медичних стандартів"; від 16.01.2004 N 12 "Про реалізацію проекту "Фінансування та управління у сфері охорони здоров'я"; від 25.07.2003 N 354 "Про внесення змін до наказу МОЗ України від 28.10.2002 N 387 "Про реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги "Профілактична та первинна медична допомога"; від 28.10.2002 N 387 "Про реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги "Профілактична та первинна медична допомога" вважати такими, що втратили чинність.

7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Міністр 

М. Є. Поліщук 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.