Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

НАКАЗ від 10 червня 2005 року N 269 Про розподіл пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них для закладів служби крові

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 10 червня 2005 року N 269

Про розподіл пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них для закладів служби крові

З метою раціонального і цільового використання пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів втратних матеріалів до них, які придбані централізовано на умовах тендеру за кошти державного бюджету 2005 року, наказую:

1. Затвердити розподіл пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них для закладів та установ служби крові України (додаток N 1)

2. Директору Державного підприємства "Укрвакцина" Кузнецову О. В. як відповідальній особі закладу - одержувача бюджетних коштів за централізовану закупівлю пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них:

2.1. Забезпечити закупівлю пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних імперіалів до них відповідно до умов проведеного тендера за кошти Державного бюджету, згідно з договором-дорученням від 01.02.2005 N 12 з Міністерством охорони здоров'я України по КПК "2301400", для виконання заходів Програми розвитку донорства крові та її компонентів на 2002 - 2007 роки.

2.2. Забезпечити поставку пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них по регіонах згідно з додатком N 1.

2.3. Подавати до Департаменту економічного розвитку охорони здоров'я, управління фінансовими і матеріальними ресурсами МОЗ України звіт про використання коштів за наступними формами: N 2кд "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи", N 7кд "Звіт про заборгованість бюджетних установ", N 8кд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" та пояснювальну записку до звітів.

Термін: щоквартально
до 15 числа наступного за звітним місяця 


3. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Севастопольської міської, Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської міської держадміністрацій:

3.1. Подавати до Департаменту економічного розвитку охорони здоров'я, управління фінансовими і матеріальними ресурсами звітність про отримання та використання пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів втратних матеріалів до них відповідно до вимог наказу МОЗ України від 26.07.2004 N 373 "Про удосконалення організації роботи щодо використання товарів і предметів централізованого постачання".

3.2. Забезпечити подання ДП "Укрвакцина" актів списання пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них відповідно до наказу МОЗ від 26.03.2003 N 136 "Про порядок відображення в обліку операцій з централізованого постачання матеріальних цінностей".

Термін: щоквартально
до 10 числа наступного за звітним місяця 


3.3. Забезпечити персональну відповідальність за пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них по закладах і контроль за збереження та раціональним використанням матеріальних цінностей, отриманих шляхом централізованого постачання.

Термін: до 01.12.2005 року 


4. Вважати наказ МОЗ України від 14.01.2005 N 20 "Про розподіл пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них для закладів служби крові" таким, що втратив чинність.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню Тарана В. М.

 

Заступник Міністра 

В. О. Рибчук 


 

Додаток N 1 


ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Міністерства охорони здоров'я України
від 10 червня 2005 р. N 269 


РОЗПОДІЛ
пристроїв сепаруючих для здійснення автоматичного плазмаферезу та комплектів витратних матеріалів до них для закладів служби крові України

N
п/п 

Органи управління охорони здоров'я 

Кількість пристроїв сепаруючих 

Кількість комплектів витратних матеріалів 

МОЗ АР Крим 

270 

270 

Вінницьке УОЗ 

200 

200 

Тернопільське УОЗ 

200 

200 

Харківське УОЗ 

200 

200 

  

Всього 

870 

870 


 

Директор Департаменту 

В. М. Таран 


 

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.