Суббота, 20 Апреля, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
Главная / Медицинские публикации / Авторы / Министерство охраны здоровья Украины /

КМ України Постанова КМ "Про затвердження Порядку здійснення державного контролю за якістю лікарських засобів, що ввозяться в Україну" від 14.09.2005 N 902

КМ України
Постанова КМ
"Про затвердження Порядку здійснення державного контролю за якістю лікарських засобів, що ввозяться в Україну"
від 14.09.2005 N 902

Відповідно до Порядку здійснення державного контролю за якістю лікарських засобів, що ввозяться в Україну, контролю підлягають усі лікарські засоби, зареєстровані в Україні, за наявності сертифіката якості, ввезені на митну територію України з метою їх подальшої реалізації (торгівлі), застосування або використання у виробництві лікарських засобів, готових до вживання (готових лікарських засобів). 

Державний контроль здійснюють Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення, Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ та її територіальні органи разом з Держмитслужбою та регіональними митницями.

Для одержання відповідного висновку суб'єкт господарювання протягом трьох робочих днів після закінчення митного оформлення вантажу з лікарськими засобами має подати заяву та необхідні документи органові державного контролю за місцем провадження господарської діяльності. Перевірка вантажу має бути проведена у присутності суб'єкта господарювання протягом трьох робочих днів. 

На підставі протоколу перевірки орган державного контролю протягом десяти робочих днів після подання суб'єктом господарювання заяви (крім випадків, коли проведення лабораторного аналізу відповідно до аналітичної нормативної документації передбачає більш тривалий строк) видає заявнику висновок.

Постанова набирає чинності з 1 січня 2006 року.

 
ЛIГАБiзнесIнформ
українська Мережа ділової інформації
www.liga.net

Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.