Четверг, 28 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 21 жовтня 2005 року N 544 Про затвердження методичних вказівок "Обґрунтування граничнодопустимих концентрацій лікарських засобів у повітрі робочої зони і в атмосферному повітрі населених місць"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 21 жовтня 2005 року N 544

Про затвердження методичних вказівок "Обґрунтування граничнодопустимих концентрацій лікарських засобів у повітрі робочої зони і в атмосферному повітрі населених місць"

На виконання вимог статті 9 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та з метою науково-методичного забезпечення діяльності державної санітарно-епідеміологічної служби з питань проведення гігієнічної регламентації небезпечних факторів наказую:

1. Затвердити методичні вказівки "Обґрунтування граничнодопустимих концентрацій лікарських засобів у повітрі робочої зони і в атмосферному повітрі населених місць" (додаються).

2. Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров'я України методичні вказівки довести до установ і закладів державної санітарно-епідеміологічної служби, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в установленому порядку.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров'я України Пономаренка А. М.

 

Заступник Міністра 

С. П. Бережнов 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.