Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 27 вересня 2005 року N 494 Про створення державного підприємства "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 27 вересня 2005 року N 494

Про створення державного підприємства "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України"

Відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента від 24.07.2000 N 918, заходів, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів "Назустріч людям" та на виконання наказу МОЗ від 10.03.2004 N 129 "Про заходи щодо запровадження реєстру медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України", з метою розвитку Єдиного інформаційного поля системи охорони здоров'я України, утворення сприятливих умов для інтеграції України у світовий інформаційний простір, забезпечення керівників всіх рівнів аналітичною інформацією з кадрового менеджменту наказую:

1. Створити державне підприємство "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України" (надалі - Підприємство) та затвердити його Статут (додається).

2. Функції координації діяльності Підприємства покласти на Департамент кадрової політики, освіти і науки (Банчук М. В.).

3. Призначити відповідальним за дотримання процедури державної реєстрації ДП "Реєстр медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників системи МОЗ України" Пустовойтову Ганну Леонідівну з наступним після державної реєстрації Підприємства призначенням її директором та укладанням контракту.

4. Пустовойтовій Г. Л.:

4.1. Розпочати процедуру державної реєстрації у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

4.2. Визначитись з місцем розташування Підприємства та укласти договір оренди.

4.3. Розробити структуру, штатний розпис Підприємства і подати на затвердження у порядку, встановленому чинним законодавством України.

4.4. У двотижневий термін з дня державної реєстрації подати Департаменту кадрової політики, освіти і науки копії статуту Підприємства, свідоцтва про державну реєстрацію та довідки про внесення Підприємства до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України.

4.5. Подавати Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин річну і квартальну фінансові звітності у встановлені терміни.

5. Директору Департаменту кадрової політики, освіти і науки (Банчуку М. В.) внести відповідні зміни до номенклатури закладів, підприємств, установ та організацій Міністерства охорони здоров'я України.

6. Наказ МОЗ України від 07.09.2005 N 456 "Про створення Єдиного державного реєстру лікарів-спеціалістів у системі охорони здоров'я" вважати таким, що втратив чинність.

Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Пєрєдєрія В. Г.

 

Міністр 

М. Є. Поліщук 


 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.