Пятница, 29 Марта, 2024 г.
О Проекте Контакты и партнеры Карта сайта
Харьков медицинский
Поиск: по названию  адресу 
/ / / /

НАКАЗ від 30 серпня 2005 року N 429 Про додаткові заходи щодо виконання у другому півріччі 2005 року Програми діяльності Кабінету Міністрів "Назустріч людям"

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 30 серпня 2005 року N 429

Про додаткові заходи щодо виконання у другому півріччі 2005 року Програми діяльності Кабінету Міністрів "Назустріч людям"

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.08.2005 N 733 "Про підсумки соціально-економічного розвитку України у першому півріччі та завдання на друге півріччя 2005 року" наказую:

1. Затвердити План додаткових заходів Міністерства охорони здоров'я щодо виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України "Назустріч людям" у другому півріччі 2005 року (План).

2. Заступникам Міністра охорони здоров'я України, Міністру охорони здоров'я АР Крим, начальникам (головних) управлінь охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити контроль за виконанням Плану заходів.

3. Керівникам структурних підрозділів МОЗ України забезпечити реалізацію заходів та подання інформації у встановлені терміни (в копії - до відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та зв'язків з громадськістю до 15 січня 2006 року).

4. Начальнику відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та зв'язків з громадськістю до 25 січня 2006 року надати узагальнену інформацію про стан виконання Плану до Міністерства економіки.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра С. М. Ханенка.

 

Міністр 

М. Є. Поліщук 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом МОЗ
від 30 серпня 2005 р. N 429 


ПЛАН
додаткових заходів Міністерства охорони здоров'я щодо виконання у другому півріччі 2005 року Програми діяльності Кабінету Міністрів України "Назустріч людям"

N п/п 

Зміст завдання, визначений Планом 

Заходи МОЗ 

Відповідальні за виконання 

Строк виконання 

1. 

6. Розробити проект постанови Кабінету Міністрів України про внесення змін до Типового положення про управління охорони здоров'я обласної, Севастопольської міської державної адміністрації та Головне управління охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації (скл. МОЗ, жовтень) 

Розробити проект постанови Кабінету Міністрів України про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.2000 N 1845 "Про затвердження Типового положення про управління охорони здоров'я обласної, Севастопольської міської державної адміністрації та Головне управління охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації" 

Ханенко С. М.
Парій В. Д.
Міністр охорони здоров'я АР Крим, начальники (головних) управлінь охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій 

01.10.2005 

2. 

7. Розробити заходи щодо запровадження сучасних технологій, обстеження і переробки донорської крові та її компонентів 

Розробити заходи щодо запровадження сучасних технологій, обстеження і переробки донорської крові та її компонентів 

Рибчук В. О.
Парій В. Д.
Пономаренко А. М.
Банчук М. В. 

01.10.2005 

3. 

8. Розробити проект закону про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я 

Подати до КМУ проект закону про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я 

Ханенко С. М.
Пономаренко В. М.
Алешко Д. В. 

20.11.2005 

4. 

9. Забезпечити оприлюднення в засобах масової інформації звітів про результати виконання квартальних планів роботи органів виконавчої влади (інформ. КМУ до 15 числа місяця, що настає за звітним кварталом) 

Оприлюднювати в засобах масової інформації звіти про результати виконання квартальних планів МОЗ 

Лозан У. І.
(за поданням керівників структурних підрозділів МОЗ) 

Щоквартально (до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом) 

5. 

13. Забезпечити посилення боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, профілактику наркоманії, поліпшення організації лікування хворих на наркоманію (скл. МВС) 

5.1. Посилити боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, профілактику наркоманії, поліпшення організації лікування хворих на наркоманію 

Рибчук В. О.
Демченко І. Б.
Алєксєєва О. А.
Парій В. Д. 

Протягом другого півріччя 

5.2. Взяти участь в проведенні регіональних перевірок дотримання антинаркоманійного законодавства у розважальних закладах, місцях відпочинку молоді (в разі залучення МВС) 

Рибчук В. О.
Алєксєєва О. А.
Парій В. Д. 

- " - 

5.3. Здійснити профілактичні заходи з протидії розповсюдженню наркотичних засобів та психотропних речовин в навчальних закладах, підпорядкованих МОЗ 

Банчук М. В.
Алєксєєва О. А. 

- " - 

5.4. Перевірити дотримання лікувально-профілактичними закладами усіх форм власності порядку провадження діяльності, пов'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів 

Алєксєєва О. А.
Парій В. Д. 

- " - 

20. Провести інвентаризацію бюджетних програм, за результатами якої передбачити під час складання проекту Державного бюджету України на 2006 рік істотну економію за статтями видатків, не пов'язаних з фінансуванням пріоритетних напрямів бюджетної політики (скл. Мінфін, серпень) 

Провести інвентаризацію бюджетних програм, за результатами якої передбачити під час складання проекту Державного бюджету України на 2006 рік істотну економію за статтями видатків, не пов'язаних з фінансуванням пріоритетних напрямів бюджетної політики 

Карамушка Л. І.
Парій В. Д.
Александріна Т. А.
Пономаренко А. М.
Петрук Д. А. 

Серпень 2005 

7. 

22. Забезпечити до кінця поточного року зниження не менш як на 20 відсотків заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємств та організацій 

Забезпечити до кінця поточного року зниження не менш як на 20 відсотків заборгованості з виплати заробітної плати 

Карамушка Л. І.
Міністр охорони здоров'я АР Крим, начальники (головних) управлінь охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій 

10.12.2005 

8. 

24. Підготувати проект закону про єдиний соціальний внесок (скл. Мінпраці, серпень) 

Підготувати пропозиції до проекту закону про єдиний соціальний внесок 

Карамушка Л. І.
Алешко Д. В. 

Серпень 

9. 

25. Підготувати за участю соціальних партнерів спеціальне засідання Кабінету Міністрів України з питань удосконалення системи загальнообов'язкового державного соціального страхування (скл. Мінпраці, вересень) 

Підготувати матеріали та взяти участь в спеціальному засіданні Кабінету Міністрів України з питань удосконалення системи загальнообов'язкового державного соціального страхування 

Карамушка Л. І.
Алешко Д. В. 

Вересень 

10. 

29. Завершити перегляд регуляторних актів на їх відповідність Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (скл. Держпідприємництво, вересень) 

Завершити перегляд регуляторних актів на їх відповідність Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" 

Ханенко С. М.
- голова робочої групи
Дзюба О. М. - заступник Голови робочої групи (згідно наказу від 05.08.2005 N 291-Адм) 

01.09.2005 

11. 

38. Доопрацювати проект Державної програми приватизації на 2005 - 2007 роки (скл. Мінекономіки, вересень) 

Підготувати пропозиції до проекту Державної програми приватизації на 2005 - 2007 роки (скликання Мінекономіки) 

Карамушка Л. І. 

Після надходження 

12. 

43. Переглянути з метою коригування територіальні програми зайнятості населення 

Взяти участь у перегляді з метою коригування територіальних програм зайнятості населення з метою забезпечення ефективної вільнообраної зайнятості 

Банчук М. В. 

До кінця року 

13. 

44. Забезпечити проведення активної політики зайнятості населення (працевлаштування, навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації, організація оплачуваних робіт, у тому числі сезонних) 

Забезпечити проведення активної політики зайнятості населення (працевлаштування, навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації, організація оплачуваних робіт, у тому числі сезонних) 

Банчук М. В. 

До кінця року 

14. 

45. Розробити проекти нормативно-правових актів з питань планування інвестиційної діяльності державних підприємств та підприємств, у статутному фонді яких державна частка перевищує 50 % (скл. Мінекономіки, вересень) 

Опрацювати нормативно-правові акти з питань планування інвестиційної діяльності державних підприємств та підприємств, у статутному фонді яких державна частка перевищує 50 %, та надати пропозиції Мінекономіки 

Карамушка Л. І. 

Після надходження на розгляд 

15. 

47. Запровадити механізм рейтингової оцінки інвестиційної привабливості галузей економіки, регіонів та окремих підприємств на підставі аналізу показників їх соціально-економічного розвитку (скл. Мінекономіки, з I кварталу 2006 року) 

Взяти участь у оцінюванні перспектив розвитку галузі, регіонів та окремих підприємств з метою залучення потенційних інвесторів 

Рибчук В. О.
Демченко І. Б.
Карамушка Л. І.
Ценілова Ж. В. 

Починаючи з IV кварталу 2005 року 

16. 

84. Розробити проект Державної програми "Питна вода Криму" на 2006 - 2020 роки" (скл. Ради міністрів АР Крим та Севастопольської міської держадміністрації) 

Підготувати пропозиції до проекту Державної програми "Питна вода Криму" на 2006 - 2020 роки" 

Бережнов С. П.
Пономаренко А. М. 

До кінця року 

17. 

108. Розробити проект постанови Кабінету Міністрів України про затвердження часових нормативів виконання контрольних операцій посадовими особами, які здійснюють контроль осіб, товарів і транспортних засобів у пунктах пропуску через державний кордон (скл. Держмитслужба, вересень) 

Підготувати пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України про затвердження часових нормативів виконання контрольних операцій посадовими особами, які здійснюють контроль осіб, товарів і транспортних засобів у пунктах пропуску через державний кордон 

Бережнов С. П.
Пономаренко А. М. 

Вересень 


____________

 

Министерство охраны здоровья Украины
Министерство охраны здоровья Украины
Разработка сайта - LotusSoft ©2003-2006 LotusSoft.    med@lotussoft.com.ua

©Авторские права принадлежат исключительно автору статьи.
Отвественность за содержание материала несет автор статьи.